Hyggeeftermiddage

3. oktober inviterer vi kl 14.30 til årets første hyggeeftermiddag.

Vi skal snakke om stort og småt over en kop kaffe med lækker kage til. Højskolesangbogen tages frem, Niels spiller på klaveret, og så har han nok en god fortælling at underholde med.

Men – vi vil også gerne høre jeres forslag til, hvordan vi kan få endnu flere til at være med. Så mød endelig talstærkt op, og lad os drøfte, om det ikke er tid til lidt fornyelse.

Filmaften onsdag 13. november kl 19.00

Dette efterår indbyder vi igen til filmaften i valgmenigheds-kirken.

En bogs force er, at den kan skabe billeder på nethinden, hvorimod man i film som oftest får billederne serveret. Det er dog ikke helt tilfældet med denne aftens film: En thriller med Jacob Cedergren i rollen som politibetjenten Asger, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Med tilbageholdt åndedræt er vi bisiddere til et nervepirrende drama.

Filmen indledes med et kort oplæg fra præsten og afsluttes med varm kakao, boller og en fælles samtale om det, vi oplevede.

Læsekredsen

Næste dato er onsdag d 27. november

Hvis man har lyst til at være med, er der altid plads til flere. Den aktuelle bog kan lånes ved henvendelse til præsten.

Hver gang kaster bogen livfulde snakke af sig, om samtiden, historien og livet i al almindelighed.
Kaffe og kage medbringes hjemmefra

Sangaften torsdag 12. september kl 20

Når sommeren går på hæld, og efteråret banker på, indbyder valgmenigheden til en sangaften. De nærmere detaljer foreligger endnu ikke, men sikkert er det, at vi skal synge på livet løs fra højskolesangbogen. Se indbydelsen her

Arbejdslørdag 21. september

Vi har tidligere haft arbejdslørdage, hvor mange har bidraget med gode kræfter og godt humør. Efter et par års pause har man nok fået sundet sig, og nye er klar til at give en hånd med. Der vil være lidt malerarbejde, lidt småsløjd, lidt håndarbejde, bagning af boller og kage, kaffebrygning og anretning af morgenmad og frokost, samt et par større opgaver.

Når tiden nærmer sig, sender vi en mail rundt med mere præcise opgaver, som man kan melde sig til på forhånd – lige nu drejer det sig om, at man skal huske at sætte kryds i kalenderen. Læs brevet her