Arrangementer i Mellerup Valgmenighed Vinter og Forår 2022

Sangaften 4. maj kl. 19.00 i præstegården

Temaet denne befrielsesaften er FRED. Vi tænder lys i alle vinduer i præstegården. Lene Blond ledsager sangen på klaver med præsten på violin. Foruden sange der hører aftenen til skal vi synge et væld af forårssange og et par enkelte salmer, kan vi ikke undvære. I en pause kan der købes øl, vand og vin. Lad os gøre det til en FREDSMANIFESTATION.

Udflugt 11. juni med bus til Den glemte bro og til Fængslet i Horsens

Som tidligere har Norddjurs Valgmenighed inviteret os med på deres årlige udflugt. Det er en god mulighed for igen at dele oplevelser og samvær med vennerne fra Norddjurs Valgmenighed og det er vi taknemmelige for.

Norddjurs har afgang fra Vivild kirke kl. 8.30 og vi står på bussen ved pendlerparkering Gammel Aarhusvej, Sdr. Borup kl. 9.00 (tæt ved Burger King). Vi mødes ved Mellerup Valgmenigheds kirke kl. 8.20 for samkørsel i privatbiler til Sdr. Borup.

Turen går nu til Fængslet i Horsens og Den genfundne Bro ved Vestbirk. Undervejs til Fængslet serveres der formiddagskaffe. Efter Fængslet går turen til Den genfundne Bro, hvor der fortælles om broen. Der er mulighed for en kortere gåtur i den flotte natur, og en medbragt madpakke kan nydes. Inden turen igen går mod Randers og Djursland, får vi serveret kaffe.

Tilmelding og betaling senest d. 3. juni til Lone Beider, kasserer@mellerupvalgmenighed.dk

Pris 200,00 kr. pr. person (børn gratis).

Sommerfest søndag den 19. juni kl. 17.00

Traditionen tro holder vi en lille sommerfest i forlængelse af den sidste gudstjeneste inden kirken holder sommerlukket i Juli måned. Efter gudstjenesten er der fællesspisning med medbragt mad eller bestilt smørrebrød i præstegården. Og naturligvis kaffe og kage.