Konfirmand 2019/2020

Konfirmandforberelsen er nu i gang, og vi er glade for, at seks unge har taget imod tilbuddet fra Valgmenigheden.

Præsten skriver i kirkebladet:

I sensommeren begyndte seks nysgerrige og søde konfirmander i valgmenigheden.
Vi mødes om onsdagen i konfirmandstuen.

Selve konfirmationen bliver en festlig gudstjeneste St. Bededag 2020. Det er der stadigvæk længe til, men præsten glæder sig allerede, og mon ikke konfirmanderne også gør det. Der vil senere blive fortalt mere om, hvordan det går med konfirmationsforberedelsen her og i kirkebladet.

”Det var anderledes at være sammen med en præst som var super-engageret og tog vores snakke meget seriøst. Det var fedt, at vi blev taget så alvorligt i vores snakke, og at vi ikke kun skulle høre noget om kristendommen, men også diskutere den. Vi kom ofte til at snakke om noget, som betød helt vildt meget også for os nu, og som vi kom til at tænke over bagefter”.

Nynne Brask Christensen,

tidligere konfirmand